Liker du å synge?  Bli med i kor!

I Majorstuen barne- ogungdomskor trenger vi flere gullstruper og sangtalenter! Og vi ønsker oss nye sangere til både aspirantkoret, guttekoret og jentekoret.

I koret:

  • lærer du å bruke stemmen din, møter andre barn og unge som liker å synge og får være med på morsomme og lærerike konsertopplevelser.
  • synger vi alt fra pop-musikk og folketoner til klassiske stykker. Og vi synger på norsk, engelsk, tysk og latin!
  • har vi veldig varierte konserter. I år har vi hatt både kirkekonserter med Sølvguttene og stått på scenen på Rockefeller med metalgruppa
    Enslaved.

notelinje

Foreldreinfo:
Dirigenter Sindre Beitohaugen og Julie Kleive er begge aktive musikere og erfarne pedagoger utdannet ved UiO og Norges Musikkhøgskole.
Det er viktig at barna forplikter seg til å møte på øvelser. Begge kor jobber med langsiktige prosjekter, og ofte med profesjonelle, betalte musikere. Koret forplikter seg til å synge i kirken ved enkelte anledninger igjennom året i bytte mot øvingslokaler. Koret er likevel et selvstendig og livsnøytralt kor.
Begge kor har valgte foreldrestyrer og er medlemmer av Ungikor.
Semesteravgift jentekor 2 x 1500,- pr. år/aspirantkor og guttekor 2 x 1000 pr. år. Det er mulig å søke om redusert kontigent eller gratisplass.

Kom gjerne innom på en øvelse og se om det er noe for deg, eller kontakt dirigent og musikklærer Sindre! Sangere til jente- og guttekoret tas opp etter prøvesynging.

Majorstuen Barne- og Ungdomskor øver tirsdager i Vestre Aker kirke.

Tidene for høsten 2018 og våren 2019 er:

  • Aspirantkor: kl 15.00 – 16.00 (En gang per mnd varer øvelsen til kl 17.30 – da synger hele koret sammen, og vi spiser middag sammen.)
  • Hovedkor: kl 16.15 – 18.15
  • Vokalensemble: kl 18.15 – 18.45 (Dette er et tilbud til de eldste i hovedkoret.)

Kontakt korets dirigent Sindre Beitohaugen på tlf: 900 52 054; epost:dirigent@mbuk.no

SCP160607D8E_0021

foto © salvador calaf